fbpx

Vi är Worqiworqi

WorqiWorqi är ett bemanning och rekryterings företag som ingår i  Passion for Sales AB. Grundades September 2021 i sviterna av Covid 19 av Anders Pettersson och Anna Norlin. Båda med över 30 års erfarenhet från ledarskap, rekrytering, Service & Försäljning.

Förutom service och försäljning så har vi alltid en stor passion för människan, kommunikation och relationer. Bra relationer till medarbetare, kontakter och kandidater har lett till många lyckade rekryteringar genom åren. Därför var steget till bemanning inte så långt.

Anna Norlin i trappan på Börsen under ett event

Anna har också 6 års erfarenhet av restaurangbranschen och driver företaget själv sedan Juni 2022. Till sin hjälp och de som har ansiktet utåt är alla konsulter, som har vuxit till en grupp på ca 70 stycken. Dessa är allt ifrån nya i branschen som fått utbildning och traineepass till de med över 30 års erfarenhet. Alla är sitt eget bästa jag, med olika erfarenhet och kunskap. Gemensamt för dem alla är dock alltid vikten av:

Våra värdegrunder på Worqiworqi

  • Serviceminded
  • Flexibel
  • Samarbete
  • Ansvarstagande
  • Arbetsmoral
  • Social kompetens

Vi är det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat för service och teamwork. När vi söker konsulter letar vi efter dig som har en hög social kompetens, med ett bra bemötande för bästa  kundupplevelse. Att du är flexibel och förstår vikten av att snabbt kunna ställa om.  Du skapar relationer och överträffar förväntningar. Du söker ett jobb som du älskar att gå till, du vill ha kul ihop med dina kollegor och bidrar till ett gott samarbete..

WorqiWorqi hjälper dig som värdesätter service, social kompetens, flexibilitet och ett positivt teamwork

Vi försöker skilja oss från mängden genom personlig bemanning. Att du som kund ska känna dem som kommer, dvs en inarbetad bemaningspool där du känner dem till namn. 

De som kommer har valt att vara just hos dig, de känner din arbetsplats, dina rutiner och övriga kollegor i teamet. Så nära en anställning man kan komma helt enkelt.

Vi bemannar på kort varsel utan extra avgift. Generösa avboknings regler. Inga bindningstider eller fasta avtal.

Vår mest bestämda medarbetare på Worqiworqi

Totti är, i skrivande stund Februari 2023, 13 år. Han är med på de flesta möten, resor, besök, utbildningar, intervjuer m.m. Det har visat sig vara en tillgång vid tex intervjuer då kandidaten kan få ett lugn när det finns ytterligare en “person” i centrum. Bäst trivs han dock på kontoret där han kan sova, fullt förståeligt då han ju passerat pensionsåldern med råge.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med vår bemanning? Hör av dig så berättar vi mer.

Vill du jobba hos oss? Varmt välkommen att söka någon av våra tjänster på vår karriär sida, eller ta kontakt med oss direkt.