fbpx

Bemanning restaurang

Positivt kundcase, om hur bemanning fungerar

Har ett möte med en helt ny kund, förklarar hur vi jobbar, hur det kan komma att se ut just för den kunden då vi skräddarsyr alla lösningar.

Vi pratar lite fram och tillbaka om upplägg, jag förklarar vikten av att bemanningen ska vara så nära en anställning som möjligt. Dvs som kund ska du känna dem som kommer, som anställd ska du känna de platser du kommer till så att du känner glädjen att gå till jobbet. Att det är precis samma saker som är viktigt oavsett om det är bemanning eller anställd.

  • arbetsmiljö (vi som arbetsgivare ansvarar för den del som ligger inom bokning)
  • arbetsmiljö (restaurangen ansvarar för varje specifikt pass)
  • att information & kommunikation fungerar för alla inblandade parter
  • bäst service givetvis
  • samarbete & teamwork
  • Ha kul på jobbet

Sen kommer tankarna hos kunden “ja, jag behöver väl någon de flesta Fre/Lö, ibland Torsdag… och kanske Onsdag… Ja, du vet hur det är, det kan skilja mycket på bokningar olika dagar och veckor.

Bild på glad ung tjej med meny i handen symboliserar servering a la carte
Bild på glad ung tjej med meny i handen symboliserar servering a la carte

Inga problem säger jag, du slipper schemalägga på måfå och gissa inför dina kommande bokningar. Bemanning sätter du in när du fått dina bokningar och vet hur behovet är. Samma sak om du får avbokningar, så länge du avbokar senast 24h innan så är det utan kostnad. Du toppar upp din ordinarie styrka helt enkelt precis där det behövs!
Inte svårare än så

Flexibel Bemanning när du snabbt behöver stärka upp ditt team

Tack för att du tog dig tid att läsa detta inlägg, och jag ser fram emot att höra era tankar och erfarenheter kring detta ämne.

Söker du nya medarbetare? Svårt att hitta rätt erfarenhet? Funderar du på hur bemanning kan vara lösningen? Vill du veta mer om hur vi arbetar med vår bemanning? Hör av dig så berättar vi mer.

Vill du jobba hos oss? Varmt välkommen att söka någon av våra tjänster på vår karriär sida, eller ta kontakt med oss direkt.