fbpx

Bemanning WorqiWorqi

Bemanning med känsla & service

Lösningen för dig som behöver personal, på kort varsel eller lång framförhållning. En färdig rekryterad personalpool specifik för varje bransch och enhet.

Så gott som alltid samma personer varje gång så de lär känna platsen, rutiner och kollegor. En i gänget tillsammans med din egen styrka. 

Personer med bred och djup kompetens inom olika yrkesgrupper. Samtidigt som det är ett brett spann i ålder, kön & etnicitet. Vi ser mångfald som en tillgång.

Våra värdegrunder

  • Service
  • Social kompetens
  • sammarbete
  • ansvarstagande
  • flexibel
  • god arbetsmoral
  • Ha kul på jobbet!

En ständigt växande bemanningspool redo att hoppa in när du som bäst behöver det. Känslan av att ha relevant kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle.

Vi löser ofta behov på kort varsel utan tillkommande  avgift. Har fördelaktiga avtal gällande avbokningar. Vi har inga bindningstider eller krav på hur ofta eller hur länge du hyr.

Du når oss större delen av dygnet alla dar i veckan. Vi är det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat för service

A young, smiling waiter in a restaurant, standing next to the tables with a glass of wine. Dressed in an apron, will take an order holding a notebook and a pen

Bemanning med Worqiworqi

Slipp arbetet med en lång rekryteringsprocess, det har vi redan fixat! Lösningen för dig som behöver personal, vid mer eller mindre tillfälliga behov.

Det kortsiktiga som ändå kan vara lönsamt i längden, genom att du inte anställer utan bara tar in resurser precis då du behöver. De har genomgått vår rekryteringsprocess för att passa din kravprofil.

Det innebär att Worqiworqi är arbetsgivare,  betalar löner och alla tillkommande kostnader. Står för arbetsgivaransvaret i enlighet med respektive fackförbund och Almega, Kompetensföretagen.

Ditt enda ansvar är arbetsledning och arbetsmiljö för de tillfällen du hyr in en medarbetare. I korta drag, bemanningsföretaget står för personalansvaret, du för arbetsledaransvaret.

Bemanning är som att rekrytera men du betalar bara för exakt de timmar du behöver

Vill du veta mer om hur vi arbetar med vår bemanning? Hör av dig så berättar vi mer.

Vill du jobba hos oss? Varmt välkommen att söka någon av våra tjänster på vår karriär sida, eller ta kontakt med oss direkt.

En liten presentation

I inlägget finns en intervju med Anna Norlin av Nina Jansdotter:

https://www.facebook.com/636917444/videos/564390688961448/