Nyheter
Blogg

Service del 3, välkomnande
Ett bra välkomnande är en viktig dela av god service. Service är att hjälpa gästen, att hitta ett bra bord, välja rätt i menyn och rätt dryck till. Välkomnandet är ett sätt att få dina gäster att känna sig uppskattade under hela besöket hos dig. Service är viktigt i...

Service del 2, passion för service
Vad är egentligen god service? Vad är egentligen service? Service är viktigt i hela vårt samhälle, alla grupper, ställen och yrken. Här väljer jag att ta upp det inom restaurang. Passion för service Din passion för service leder till ett lyckat besök för gästen. Att...

Boka bemanning för din restaurang, fördelar och information
Fördelarna med att boka bemanning för din restaurang

Kvalitet eller Kvantitet?
Kvalitet eller kvantitet? Vad tycker du? Ställer du dig på torget och skriker "kom och köp" eller "anställ mig"? Nä, det tror jag inte. Att göra en grundlig research av företaget, tjänsten, behovet, arbetsmiljön eller vad som kan komma att behövas. Allt för att ditt...

Söker du RÄTT jobb, eller bara ETT jobb?
Ja, hur tänker du när du söker jobb och varför? Att vara arbetssökande är en hel vetenskap, och råden skiljer mycket om hur man "ska" göra. Så långe det finns råd som "sök så många jobb du kan" så kommer processen att vara därefter. Det är lätt att känna en ekonomisk...

Referenser i en ansökningsprocess, bra eller dåligt?
Att ta referenser vid en anställning är en viktig del av rekryteringsprocessen. Det är ett sätt att verifiera en kandidats erfarenheter och prestationer, och det kan också ge arbetsgivaren en bättre förståelse för hur kandidaten kommer att passa in i arbetsplatsens...

Service del 1, vad får gästen att välja just din enhet?
Vad är egentligen god service? Vad är egentligen service? Service är viktigt i hela vårt samhälle, alla grupper, ställen, yrken men här väljer jag att ta upp det inom restaurang. Service är att hjälpa gästen. Det börjar redan när man klickar in sig på hemsidan eller...

Tips för att hitta nya medarbetare
Hitta din nästa medarbetare Rekrytering för restaurangbranschen kan vara en utmaning eftersom det är en bransch med hög personalomsättning och många olika roller som behöver tillsättas, såsom kockar, servitörer, bartendrar och restaurangchefer. Men med lite tid och...

Ledarskap
Ledarskap i restaurangbranschen Ett ledarskap inom restaurangbranschen kan vara en utmaning. Restaurangbranschen är en av de mest krävande och konkurrensutsatta branscherna, och det krävs en hög grad av organisering, planering, kommunikation och hårt arbete för att...

Feedback från dina medarbetare
Vad är ditt viktigaste kvitto på att du gjort rätt i din roll som ledare, arbetsgivare eller företagare? Fler avslutade affärer? fler bokningar? Fler nöjda gäster? Högre omsättning? Högre lön? Annat? Mitt viktigaste kvitto är feedback, från såväl kund som medarbetare,...