Nyheter & blogg

Artiklar
Entreprenören som bemannar restaurang och hotell
Artikel av Nina jansdotter i Karriärportalen I detta blogginlägg har jag möjlighet att svara lite mer på frågorna än i artikeln. Om mig som entreprenör och mitt bemanningsföretag Worqiworqi Anna Norlin driver Worqiworqi, som är ett bemanningsföretag för restaurang och...
Boka bemanning för din restaurang, fördelar och information
Se först till att bygga din egna personalstyrka som grundplåt I dagens snabbt föränderliga restaurangbransch är det avgörande att hitta sätt att effektivt hantera arbetskraftsbehovet, boka bemanning är ett av dem. Dina medarbetare lägger du lätt upp på ett rullande...
Service del 2, passion för service
Vad är egentligen god service? Vad är egentligen service? Service är viktigt i hela vårt samhälle, alla grupper, ställen och yrken. Här väljer jag att ta upp det inom restaurang. Passion för service Din passion för service leder till ett lyckat besök för gästen....
Kvalitet eller Kvantitet?
Kvalitet eller Kvantitet? Kvalitet eller kvantitet? Vad tycker du? Ställer du dig på torget och skriker “kom och köp” eller “anställ mig”? Nä, det tror jag inte. Att göra en grundlig research av företaget, tjänsten, behovet, arbetsmiljön eller vad som kan komma att...
Referenser i processen, bra eller dåligt?
Att ta referenser vid en anställning är en viktig del av rekryteringsprocessen. Det är ett sätt att verifiera en kandidats erfarenheter och prestationer, och det kan också ge arbetsgivaren en bättre förståelse för hur kandidaten kommer att passa in i arbetsplatsens...
Service del 1, vad får gästen att välja just din enhet?
Vad är egentligen god service? Vad är egentligen service? Service är viktigt i hela vårt samhälle, alla grupper, ställen, yrken men här väljer jag att ta upp det inom restaurang. Service är att hjälpa gästen. Det börjar redan när man klickar in sig på hemsidan eller...
Tips för att hitta nya medarbetare
Hitta din nästa medarbetare Rekrytering för restaurangbranschen kan vara en utmaning eftersom det är en bransch med hög personalomsättning och många olika roller som behöver tillsättas, såsom kockar, servitörer, bartendrar och restaurangchefer. Men med lite tid och...
Ledarskap
Ledarskap i resturangbranschen Ett ledarskap inom restaurangbranschen kan vara en utmaning. Restaurangbranschen är en av de mest krävande och konkurrensutsatta branscherna, och det krävs en hög grad av organisering, planering, kommunikation och hårt arbete för att...