Bemanning restaurang, med känsla för service

Två personer med tallrikar i händerna. Maten ligger noggrant upplagd på tallrikarna.
Två personer med tallrikar i händerna. Maten ligger noggrant upplagd på tallrikarna.

Bemanning restaurang, med känsla för service

WorqiWorqi logotype

Bemanning med WorqiWorqi

Flexibel Bemanning när du behöver stärka upp ditt serveringsteam i Göteborg.

WorqiWorqi arbetar med Bemanning i de branscher där social kompetens och flexibilitet är en nyckelfaktor.

Lösningen för dig som behöver erfaren serveringspersonal, på kort varsel eller lång framförhållning. Behöver du personal till ditt event, din konferens, hotell eller restaurang? Testa oss, din nya sammarbetspartner i Göteborg och kranskommuner.

En färdig rekryterad personalpool specifik för varje kund.  Så gott som alltid samma personer varje gång så de lär känna platsen, rutiner och kollegor. En i gänget tillsammans med din egen styrka. 

Personer med bred och djup kompetens inom olika yrkesgrupper. Samtidigt som det är ett brett spann i ålder, kön & etnicitet. Vi ser mångfald som en tillgång.

En ständigt växande bemanningspool redo att hoppa in när du som bäst behöver det. Känslan av att ha relevant kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle.

Vi löser ofta behov på kort varsel utan tillkommande  avgift. Har fördelaktiga avtal gällande avbokningar. Vi har inga bindningstider eller krav på hur ofta eller hur länge du hyr.

Vill du veta mer om hur vi kan sätta ihop en bra grupp med serveringspersonal för din enhet? Du når oss större delen av dygnet alla dar i veckan. Vi är det lilla bemaningsföretaget med det stora hjärtat för service. Kontakta oss: anna.norlin@worqiworqi.se

WorqiWorqi ────────

Bemanning i Göteborg med lång erfarenhet

Vårt härliga gäng har gedigen erfarenhet från restaurangbranschen, är ansvarstagande, serviceminded, flexibla och bidrar alltid med ett gott samarbete. Vi ser alltid till att ha kul på jobbet!

Två personer med tallrikar i händerna. Maten ligger noggrant upplagd på tallrikarna.
En man i kavaj och skjorta och kort mörkt nogsamt tillrättalagd frisyr. Han sitter framför en dator, bakom en receptionsdisk och håller en telefonlur mot sitt öra.

Bemanning, relevant kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle

Så här fungerar bemanning

Slipp arbetet med en lång rekryteringsprocess, det har vi redan fixat! Lösningen för dig som behöver personal, vid mer eller mindre tillfälliga behov.

Det kortsiktiga som ändå kan vara lönsamt i längden, genom att du inte anställer utan bara tar in resurser precis då du behöver. De har genomgått vår rekryteringsprocess för att passa din kravprofil.

Det innebär att Worqiworqi är arbetsgivare,  betalar löner och alla tillkommande kostnader och står för arbetsgivaransvaret.

Ditt enda ansvar är arbetsledning och arbetsmiljö för de tillfällen du hyr in en medarbetare. I korta drag, bemanningsföretaget står för personalansvaret, du för arbetsledaransvaret.

Bemanning är som att rekrytera men du betalar bara för exakt de timmar du behöver

Varför bemanna istället för att rekrytera?

En rekrytering tar tid, samtidigt som det är svårt att rekrytera om det bara är för vissa tillfällen eller en kort period. Fördelen med ett bemanningsföretag är att rekryteringen redan är klar, det är bara matchning med rätt uppdrag kvar. Det krävs bara några knapptryck och du kan lägga tid och pengar på annat viktigt.

Vem är arbetsgivare?

Det är bemanningsföretaget som är arbetsgivare. Vi betalar löner och alla tillkomande kostnader. Står för arbetsgivar ansvaret i enlighet med HRF och Almega, Kompetensföretagen. Du slipper lägga tid på medarbetarsamtal, uppsägningar, personliga samtal, tjänstledigheter m.m.

Vem står för arbetsledning och arbetsmiljö?

Ditt enda ansvar är arbetsledning, arbetsmiljö och gemenskap för de tillfällen du hyr in en konsult. I övrigt har vi hela arbetsgivaransvaret. I korta drag, bemanningsföretaget står för personalansvaret, du för arbetsledar ansvaret.

Anställer jag dem på en viss tid?

Du “anställer”, dvs hyr dem bara precis de timmar du behöver extra medarbetare. Vi har inga krav eller bindningstider på hur ofta eller länge du hyr.

Vad betalar jag för?

Du betalar en avgift per timma + 20% per arbetad OB timma. Olika priser för olika tjänster och erfrenhet. All uthyrning sker alltid i samråd med kund för bästa leverans.

Vad händer om jag måste avboka?

Alltid fritt att avboka senast 24 timmar innan passets början. Efter det och fram till 30 minuter innan passets början tar vi 50% av avtalat pris. Efter passets början gäller full avgift bokningen ut

Kan ni bemanna på kort varsel?

Vår ambition är att alltid kunna lösa även bokningar på kort varsel. Beroende på tillfälle och typ av tjänst. Vi tar ingen extra avgift för dessa bokningar.

Hur fungerar bokningen?

Vi gör våra första bokningar i samråd med dig, för att hitta rätt kompetens för rätt tillfälle. Vi vill alltid ha feedback efter varje uthyrning av ny medarbetare. Detta för att bygga upp en fungerande pool hos respektive kund.

&

Bemanning Hotell

Vi bemannar uppdrag på kort varsel. Likaväl som med lång framförhållning. Stora som små. Dagar med högre beläggning, veckoslut eller större event på stan? Bemanning är lösningen!

&

Bemanning Restaurang

Vi bemannar uppdrag på kort varsel. Likaväl som med lång framförhållning. Stora som små. Större event, lunch, veckoslut, sommar eller kanske i baren på Lördag? Bemanning är lösningen!

&

Bemanning Retail

Under arbete, kontakta oss för mer information.

Behov av att rekrytera eller bemanna? Kontakta oss idag!