Worqiworqis värderingar

Mar 13, 2024 | Ledarskap, Medarbetare

Worqiworqi- vikten av service och människan

Worqiworqi strävar efter att vara mer än bara ett bemanningsföretag i Göteborg och omnejd. Vi är ett gott gäng med en passion för att leverera exceptionell service och skapa meningsfulla relationer. Vårt engagemang går bortom affärstransaktioner – det handlar om att bygga en gemenskap där varje individ, oavsett roll, är viktig och förtjänar den bästa servicen. För oss är det viktigt att alla gör sitt bästa, att vi coachar alla att bli lite bättre för varje gång.

Vi hjälper dig i Göteborg som söker erfaren serveringspersonal, med hög servicenivå, bra bemötande och ett positivt teamwork. 

WorqiWorqi hjälper dig i Göteborg som söker en samarbetspartner med hög tillgänglighet, som jobbar när du jobbar. Med personlig bokning för bästa leverans. Relevant kompetens på rätt plats vid rätt tillfälle.

Människan Främst På Worqiworqi sätter vi alltid människan främst, vare sig det är våra kandidater, konsulter, gäster eller kunder. Varje individ är lika värdefull och förtjänar den respekt och service de förväntar sig. Vi strävar inte bara efter att möta förväntningarna, utan att överträffa dem. Vikten av att ha kul på jobbet är stor. Det ska vara kul att gå TILL jobbet och lika glad ska man vara efter ett avslutat pass, att man har haft kul, känner sig sedd, uppmärksammad och har fått visa sina kunskaper. Teamwork med övriga kollegor är a och o. Hos oss finns ingen uppdelning i “vi och dom”. Vi arbetar tillsammans, stödjer varandra och har roligt på jobbet, oavsett om det är med kundens egna medarbetare eller andra bemanningsföretag på platsen.

Two hospitality entrepreneurs standing confidently in their small coffee shop. Successful man and woman working as a team to manage the day-to-day operations and provide excellent service to their customers.

Arbetsmiljö och Säkerhet Vi värnar om en trygg och trivsam arbetsmiljö för alla. Det innebär att vi har en nolltoleranspolitik när det gäller droger, vilket är strängt förbjudet före och under arbetspass. Vi uppmanar också våra konsulter, att undvika alkohol efter passet för att säkerställa en hälsosam livsstil.

Vi tar starkt avstånd från mobbing och sexuella trakasserier. Detta är viktigt att poängtera att det är varje människas egen upplevelse vi måste se till. Avståndet till en annan människa uppfattas olika av olika personer. Men INGEN ska behöva känna sig trängd, att någon är närgången. Allt sådant rapporteras direkt och vi tar tag i det.

Säkerhet och Trygghet Vi prioriterar säkerheten på varje arbetsplats genom att se till att alla är försäkrade om olyckan skulle vara framme. Trygghet är en grundläggande rättighet på varje arbetsplats som vi värnar om och strävar efter att skapa. Vi säkerställer också att man kan ta sig hem på kvällen efter avslutat pass.

Du når oss större delen av dygnet, alla dagar i veckan. Vi är det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat för service.

Erfarenhet och Personlig Matchning Worqiworqi sticker inte bara ut genom våra värderingar, utan också genom våra kunsulter med mångårig erfarenhet. Vi stoltserar med att ha ett team av högt kvalificerade och erfarna konsulter som inte bara förstår branschen utan också har kunskapen för att överträffa förväntningarna i varje situation.

Vi förstår att varje uppdrag är unikt, och det är därför vi erbjuder en personlig matchningstjänst. Varje bokning sker enligt dina önskemål, och som grundare av Worqiworqi har jag möjligheten att handplocka den perfekta konsulten för varje plats. Det är inte bara en affär för oss – det är en möjlighet att skapa en perfekt matchning och leverera service av högsta kvalitet.

Avslutning: Worqiworqi är mer än bara ett bemanningsföretag – vi är en gemenskap som bygger på ömsesidig respekt, ansvar och glädje. Genom att alltid sätta människan främst och skapa en säker och positiv arbetsmiljö strävar vi efter att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda upplevelser för alla som är en del av vår värld. Välkommen till Worqiworqi – där människan är hjärtat i vår service. Genom att kombinera våra värderingar med våra erfarna konsulter och möjligheten till personlig matchning, strävar vi efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för varje uppdrag. Välkommen till en värld av service och kompetens, välkommen till Worqiworqi.

Vår passion är att leverera värde i form av en hög servicenivå. Service genom ett bra bemötande, att skapa relationer och att överträffa förväntningar. Vi är det lilla bemanningsföretaget med det stora hjärtat för service.

Behov av att rekrytera eller bemanna? Kontakta oss idag!