Totti, en av mina allra bästa medarbetare har slutat

Dec 13, 2023 | Uncategorized

En medarbetare som slutat för gott

En av mina bästa medarbetare har slutat för gott. Många av dem kommer ju tillbaka, men tyvärr inte Totti.

Totti var inte bara en gosig medarbetare utan också en individ som bidrog till den positiva atmosfären på arbetsplatsen. Även om det är en tufft att säga adjö till en så värdefull kollega, är det viktigt att minnas de positiva minnena och alla trevliga stunder vi haft.

Totti, vän &kollega

Han har varit mer än en kollega; Totti har varit en pålitlig vän och följeslagare i vått och torrt. Sedan april 2010 har han varit närvarande i våra olika butiker och lager, och han har inte bara blivit en del av arbetslaget utan även knutit starka vänskapsband med chaufförer, “sopisar” och alla andra medarbetare. Hans närvaro har präglat vårt arbetsliv på ett sätt som är svårt att beskriva.

Under otaliga tåg- och bilresor till Stockholm för diverse inköp har Totti visat sig vara helt cool och obrydd, samtidigt som hans nyfikenhet har lett honom på spännande spatserande genom Stockholms central. Han har blivit en känd figur på dessa resor och har fört med sig en speciell energi och karaktär till varje arbetsdag.

Inte bara en kollega på arbetsplatsen, Totti har också varit med på otaliga restaurangbesök där vi har träffat kunder och kandidater. Hans närvaro har ofta haft en lugnande inverkan på nervösa kandidater, vilket har skapat en positiv atmosfär under möten och samtal.

När vi förlorade Tottis husse och sambo i juni 2022 var det som om en sorglig skugga kastades över oss alla. Totti, som visat sig vara stark och orubblig tidigare, överraskade oss med att utveckla väldig separationsångest. Detta ledde till att jag gjorde allt jag kunde för att minimera tiden vi var åtskilda, och det blev tydligt att vår relation var väldigt viktig för honom.

Totti har verkligen varit en oskattbar del i vårt liv och en kämpe som glatt hängt med in i det sista. Jag ser tillbaka på alla dessa år med Totti som en underbar resa fylld med skratt, utmaningar och ovärderliga ögonblick.

Det har också inneburit att han har blivit lite av en icon i stan- vem traskar ut från en restaurang vid 23-tiden med en hund som varken hörts eller synts? Det väcker alltid både frågor och nyfikna blickar. Men aldrig att han har stört någon, aldrig brytt sig om det funnits andra hundar på samma ställe- inte ens dem som skällt på honom.

Det finns ögonblick som etsar sig fast i minnet, som när vi gjorde en överraskande entré på en 50-års fest och jubilaren utbrast glatt: “Och Totti är med!” Det var en stund fylld av förtjusning och glädje, och det är svårt att glömma de goa skratten som följde när jag hade fullt sjå att väcka Totti vid 00.30 för att gå hem. Hans lugn och trygghet i alla miljöer har gjort honom till det perfekta sällskapet, och det faktum att han var helt döv under den sista tiden gav honom ännu mera lugn i en aktiv stad.

Totti var verkligen mer än bara en fyrbent följeslagare; han var som en levande legend i stadens alla hörn.

Hyltans Heartbreaker The Torrent “Totti” är en på miljonen- vi önskar honom lycka till på färden till sina resterande 10 syskon
En fantastisk era har ett slut 20100211-20231120

Behov av att rekrytera eller bemanna? Kontakta oss idag!